RETSEPTIBLOGI

 

  

Ahjus küpsetatud broileri poolkoivad ja porgandid petersellise majoneesikastmega

06. oktoober 2013
Üks väga mõnus ahjuroog, kus peategelasteks on broileri poolkoivad, porgand ja peterselline majoneesikaste, mida peale küpsemist on hea näiteks riisi peale panna. See roog on üks neist lihtsatest ahjuvormi toitudest, mille ettevalmistamiseks kulub minimaalselt aega ning ülejäänud aeg, kui toit ahjus küpseb, saab perenaine teha omi toimetusi.

  

broiler.jpg 

Kogus: neljale

Valmistamise aeg: 5 min + 40 min ahjus

Vaja läheb:

1,1 kg broileri poolkoibi (10 tk)
250 g porgandeid

Kaste:
300 ml Tarplani majoneesi 
2 sl sojakastet
2 sl worcesteri kastet
1 sl sinepit
2 peotäit hakitud lehtpetersellisoola,pipart 

Tee nii:

Sega kausis kõik kastme ained.  Koori porgandid ja lõika kangideks. Tõsta broileri poolkoivad ja porgandid ahjuvormi, vala kaste peale ja sega läbi. Raputa peale soola ja pipart. Küpseta 220 kraadi juures 40 minutit.  

 

Retsept ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebook´is:  www.facebook.com/Tarplani