RETSEPTIBLOGI

 

  

Vale Caesari salati kaste

06. oktoober 2013
Kuna õige Caesari salati kastme valmistamiseks kulub päris palju erinevat toorainet, siis siin on üks veidi lihtsam variant majoneesi baasil. Tulemus ei jää mitte kuidagi originaalile alla ning on ka tunduvalt odavam ja lihtsam.

 

caesari kaste.jpg

Kogus: neljale

Valmistamise aeg: 25 minutit 

Vaja läheb:

300 ml majoneesi Lahe Laua
2 sl worcesteri kastet
2 tl valgeveini äädikat
3 kilufileed
1 tl sinepit
1 küüslauguküüs
 

Salat:
400 g rooma salatit
500 g broilerifileed
25 g parmesani juustu

Krutoonid:
4 saiaviilu
1 küüslauguküüs
õli 

 

caesari salat.jpg 

Tee nii: 

Saiakuubikute valmistamiseks lõika sai kuubikuteks ning tõsta ahjuplaadile. Nirista peale veidi õli ja purusta peale küüslauk. Sega läbi ning küpseta ahjus 210 kraadi juures ca 5-10 minutit.

Kastme valmistamiseks pane kõik komponendid kaussi ja vurista saumiksriga ühtlaseks kastmeks. 

Lõika broilerifilee tükkideks. Kuumuta pannil õli ning prae broileritükid krõbedaks. Maitsesta soolaga.

Rebi rooma salat väiksteks tükkideks. Vala peale kaste ja sega läbi. Kõige peale tõsta broileritükid, saiakuubikud ja parmesanilaastud (lõika koorimisnoaga juustutüki küljest õhukesed viilud ning mudi käte vahel väiksemaks). 

 

Retseptid ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebook´is: www.facebook.com/Tarplani