RETSEPTIBLOGI

 

  

Pisikese sidrunimekiga kookosmuffinid valge šokolaadi kreemiga

28. oktoober 2013
Mõnusad koogikesed, milles on veidi sidrunimekki ja kuhjaga röstitud kookoshelbeid. Valge šokolaadi kreem tasub valmis teha peale muffinite jahtumist, sest muidu võib juhtuda, et kreemikauss on kaunistamise ajaks salasööjate poolt tühjaks limpsitud!

 

maj-muffinid.jpg 

Valmistamise aeg: 10 min + 25 min ahjus

Kogus: 12 koogikest 

Vaja läheb:
2 muna
100 ml suhkrut
150 ml Lahe Laua majoneesi 250 ml jahu1 tl küpsetuspulbrit100 g kookoshelbeid1 sidruni koor 

Kreem:
100 g valget šokolaadi
2 sl hapukoort 20%

Tee nii:
Rösti kuumal kuival pannil kookoshelbeid. Vahusta munad suhkruga kohevaks helekollaseks vahuks. Sega juurde majonees ,küpsetuspulbriga segatud jahu, riivitud sidruni koor ja kookoshelbed. Tõsta tainas muffinipesadesse ja küpseta 180 kraadi juures ca 25 minutit. 

Kreemi valmistamiseks sulata šokolaad ja lase natuke jahtuda. Pane šokolaad ja hapukoor kaussi ning mikserda korralikult läbi. Kata jahtunud muffinid kreemiga.   

 

Retsept ja fotod Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebook´is: www.facebook.com/Tarplani 

 maj-muffinid2.jpg