RETSEPTIBLOGI

 

  

Grillvõikud maasuitsusingi ja rukolaga

18. november 2013
Korralikult paksu viilu maasuitsusingi, portsu rukola ja ohtra juustuga grillvõileivad on üks mõnus mõnus hommikusöök, mille võib kiirel hommikul ka teele kaasa haarata. Majonees teeb võiku sisu mahlaseks ja kreemjaks.

 

grillvõiku.jpg 

Kogus: kahele

Valmistamise aeg: 5 - 10 minutit

Vaja läheb:
4 viilu täistera röstsaia
2 paksu maasuitsusingi viilu
2 peotäit värsket rukolat
2 sl majoneesi
2 paksu juustuviilu või 4 sl riivjuustu
võid

Tee nii:
Määri saiaviilude ühele küljele võid ning aseta siis võipind allpool lõikelauale. Nüüd määri kahele viilule majoneesi, kata singiviilu, rukola ja riivjuustuga ning tõsta peale ilma katteta saiaviilud, nii et võipind jääks pealepoole. Küpseta võileivagrillis kuldseks ja krõbedaks. 

 

Retsept ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Jälgi meid ka Facebook´is: www.facebook.com/Tarplani