RETSEPTIBLOGI

 

  

Banaani-kaeramuffinid valge šokolaadi tükikestega

02. detsember 2013
Selles retseptis on hea ära kasutada kaerahelbeid, mis kappi seisma on jäänud. Kaerahelbed võib asendada ka 3-vilja täisterahelvestega. Banaan lisab mõnusat mahlakust ning valge šokolaad magusust.

 

banaanimuffinid.jpg 

Kogus: 12 tk

Valmistamise aeg: 10 minutit + 30 minutit ahjus

Vaja läheb:
1 dl nisujahu
2,5 dl jahvatatud täistera kaerahelbeid (120 g helbeid)
1 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
1 banaan
2 muna
200 g Provansaal majoneesi

100 g valget šokolaadi (võib olla pähklitega) 

Tee nii:
Haki šokolaad. Sega kausis kuivained. Lisa kahvliga püreeks tehtud banaan, munad ja majonees ning sega tainaks. Sega juurde ka šokolaaditükid. Jaota tainas muffinivormi pesadesse ning küpseta 170 kraadi juures 30-35 minutit. Lase jahtuda. 

 

Retsept ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com

Jälgi meid ka Facebook´is: www.facebook.com/Tarplani